Vinisfera

Śladem włoskich przysmaków

Włochy mogą pochwalić się niejednym kulinarnym skarbem. Proponuję wycieczkę tropem trzech niezwykłych smaków, serów: parmezanu (Emilia-Romania) i mozarelli (Kampania) oraz  najbardziej chyba rozpoznawalnego włoskiego wina – chianti (Toskania). Zapraszam do galerii a także do działu „Filmowo„, gdzie można troszkę podejrzeć jak powstają te rarytasy.

Włochy mogą pochwalić się niejednym kulinarnym skarbem. Proponuję wycieczkę tropem trzech niezwykłych smaków, serów: parmezanu (Emilia-Romania) i mozarelli (Kampania) oraz  najbardziej chyba rozpoznawalnego włoskiego wina – chianti (Toskania). Zapraszam do galerii a także do działu „filmowo„, gdzie można troszkę podejrzeć jak powstają te rarytasy.

Mariusz Kapczyński

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Vinisfera
Przewiń do góry

Jeżeli chcesz skorzystać z naszej strony musisz mieć powyżej 18 lat.

Czy jesteś osobą pełnoletnią ?

 

ABY WEJŚĆ NA STORNĘ

MUSISZ MIEĆUKOŃCZONE

18 LAT